Monday, August 15, 2011

Segmen : Aku dan Couple.!

oke.bile keje kat ofis x brapa banyak. so. blog nie jd tempat luahan. hehe..
bile digodek pelbagai blog.last2 terkeluar blog dr Mrs Yie (bru je kenal). hehe..
oke. nie syarat2 nak join dis segment.


SYARAT-SYARAT SEGMEN : -


1-  Buat satu entri yang bertajuk 'SEGMEN : AKU DAN COUPLE..!' (done)
2-  Dalam entri berkenaan letak header blog ni yang di hasilkan penuh kreatif oleh diana rashid 
dan linkkan ke entri ni..


ini headernye.


3-  Ceritakan pengalaman pertama bagaimana korang boleh terjumpa boyprem/gurlprem/suami/isteri korang tu..selitkan sekali perkara-perkara lucu sekiranya ada..masukkan sekali gambar pasangan anda..hehehe..


ALAMAK! Nie yang Malu nieh. jumpa masa ikut mmber p dating.. (zaman diploma.muda mudi di UnISel). teman member p dating. then bile balik rumah, bf mmber bg no beliau dkt awek die (mmber saya)
then berkenal2. dan kawan hampir 3 tahun. (masa tue masing2 nak kawan n jual mahal sbb masing2 ade psgn)
tahun 2008 baru la rapat balik.bermsg2 balik..then baru lah beliau cakap. jom kite cuba2 couple (haikkss?couple pon ade cuba2 ker?) hehe..bila dah cuba2 rasa mcm ngan plak.. so..until now lah hubungan tue..


gambar beliau?? alamak.. malunyee,,


kami ber2 ;)



4-  Follow blog ni kalau mahu..tiada paksaan..tapi kalau boleh follow le..hehehe.. (Done)
5-  Bila dah siap,tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen entri ni..
6-  Seperti biasa 3 entri paling menarik akan di pilih..
7-  Tutup pada hari SELASA 16/OGOS/2011 (12 MALAM) result segmen akan keluar pada pagi rabu..



Sekian.. ;) well done...!!~ hikss

Post a Comment