Monday, August 15, 2011

maaf ye kak... :D

Nota Kaki : Tajuk Diatas Tiada Kait Mengait Dengan Entry Ini.


Apa yang Korang Rasa kalau 3 shopping korang jalan cr kasut tapi xjumpa taste kasut idaman korang. then bila jumpa. tibe2 adeq salesgirl tue cakap. "Maaf Kak, Kasut Saiz 4 tak ada. saiz 5 dan 9 je tinggal."
disebabkan kasut tue tali belakang die boleh adjust, so bila aku rasa nak ambik saiz 5, adeq salesgirl tue lg skali cakap. " Maaf kak, kasut yang display je tinggal. kasut dalam simpanan dah habis."


kasut saiz 5.


disebabkan tak ada saiz. so aku jd give up utk beli apa2. ;)


dan utk raya taun nie sebenarnya bukan utk raya , aku maybe pakai kasut lama jer..hehehe..


Post a Comment