Tuesday, January 3, 2012

hye cik azam!!~ ;)

assalam..

masih belum lambat lagi rasanya untuk saya ucapkan happy new year..
;)

bila sebut cik new year.. mesti teringatkan encik azam.
btw... kenapa bila tahun masihi je.. mesti ramai nak berazam.
tapi kenapa tahun hijrah..tak ada sorg pon nak berazam??

kenapa?? kenapa??

okeh.. saya nie poyo.. even saya rasa macam tue..tapi saya dua2 saya berazam..
masa maal hijrah, saya berazam untuk jadi lebih baik dari dahulu. lebih solehah. lebih matang dan lebih mementingkan mereka dari dari sendiri. insyaAllah..


tapi azam tahun masihi..
apa encik azam saya?
okeh.. disebabkan bulan disember sangat2 tragis untuk hidup saya. terlalu banyak kedukaan dalam hidup.
dan disebabkan itu, prestasi kerja, kesihatan dan mental tidak berapa okeh..
so saya telahpon berazam. sempena tahun baru nie. saya nak tingkatkan prestasi kerja saya. saya nak tingkatkan kedatangan saya. (nakdatang awal. sebab thumbprint tue asik merah je kan...)
saya nak tingkatkan jualan unit bdu saya. (kalau leh la kan..insyaAllah.)
dan paling penting. saya nak berazam saya nak tingkatkan kesihatan diri mental dan fizikal.

insyaAllah..

KAWEN?? haha.. tue bukan azam saya.kalau dah jodoh tak kemana.. semoga jodoh saya dengan encik ultraman ada.. insyaAllah..
ameen..


p/s: apa azam anda??
Post a Comment